Rendkívül tartalékos összetételben érkeztünk az eddigi 4 meccséből hármat megnyerő Erdért SE otthonába, a múltheti összeállítást 8 helyen kellett megváltoztatnunk, összesen 15 meghatározónak számító játékosunk hiányában néztünk farkasszemet az éremre pályázó hazai csapattal.

Elég csendesen kezdődött a találkozó, méricskélték egymást a csapatok, aztán az első negyedóra végén egy oldalszabadrúgás zúgott el veszélyesen a kapunk előtt keresztbe úgy, hogy nem ért bele senki. Nem sokkal később mi is villantunk, Bartha Ádi viharzott el a jobb szélen és centerezett élesen középre, az érkező Szász Viktor azonban nem tudta a kapuba sodorni a labdát. Percekkel ezután Szvetnik tört be középen a büntetőterületen belülre, nagy helyzetben leadott lövése viszont nem talált kaput. Ennél sokkal több érdemleges esemény nem is történt az első játékrészben, gól nélküli döntetlennel vonultunk pihenőre.

A második félidő eleje szintén helyzetek nélkül telt, aztán az 56. percben Engler Bence távoli szabadrúgása utat talált a kapunkba, a vészkapusként tevékenykedő Kiss Benedek sem tudott segíteni, 1-0. A hazai vezető gól után nekünk is adódtak nagy lehetőségeink: Sebők Dániel félollózós lövését védte a kapus, majd nem sokkal később hatalmas tűzijátékot rendeztünk az Erdért kapuja előtt. Négyszer is megcéloztuk a kaput a tizenhatoson belülről, ebből kettőt a kapus védett, kettőt a gólvonalon blokkoltak, majd a lecsorgó labdát Szabados 18 méterről a kapu fölé lőtte. Ellenfelünk még két távoli lövéssel kísérletezett, az egyik elkerülte a hosszú felső sarkot, a másikat Kiss Beni öklözte oldalra.

Nem mi vagyunk az első csapat, amely egygólos vereséget szenved a nagyon szervezett játékot bemutató Erdért otthonában, és minden bizonnyal nem is az utolsó. A szervezettséggel nálunk sem volt probléma a több mint egy tucat hiányzó ellenére sem, a tipikusan egygólos találkozón a hazai csapat szerezte azt az egy, mindent eldöntő gólt. Köszönjük az Erdért SE csapatának a mérkőzést, gratulálunk a győzelemhez és további sok sikert kívánunk a bajnokságban!