Zsinórban két vereséggel a hátunk mögött fogadtuk a sereghajtó Goldball II. csapatát. Nem számítottunk könnyű mérkőzésre, és helyesen tettük, mert egyáltalán nem volt egyszerű dolgunk a találkozón.

Már a 30. másodpercben ziccerbe kerültünk, Rácz Milán kiugratásából Bartha Ádám lépett ki a leshatárról, a kilépő kapus mellett is eltolta a labdát, de a visszafutó védő az utolsó pillanatban szögletre mentett. A 24. percben sikerült megszereznünk a vezetést, Pulai Dani indításával viharzott el Szvetnik Feri a bal oldalon, és a rövid alsóba passzolta a labdát. A 44. percben érkezett az egyenlítés: egy távoli bomba talált utat a kapunkba.

A második félidőben sikerült egy kicsit feljavítanunk a védekezésünket, ebben a játékrészben a vendégek már nem igazán jutottak el lövőhelyzetig. A mérkőzés hajrájában pedig a magunk javára tudtuk fordítani a mérkőzést: A 76. percben Bartha Ádi szögletére érkezett tökéletes ütemben Turcsán Ricsi, és a kapuba bólintotta a vezető gólunkat, 2-1. Öt perccel később sikerült eldöntenünk a meccset, Szvetnik jobboldali beadására érkezett ismét Turcsán, és egy átvétel után a hosszú alsóba helyezte a labdát, beállítva a 3-1-es végeredményt.

Köszönjük a Goldball II. csapatának a mérkőzést és további sok sikert kívánunk a bajnokságban!

Gólok: Turcsán 2x, Szvetnik
Asszisztok: Pulai, Bartha, Szvetnik