Szép győzelemmel a hátunk mögött érkeztünk a Dinamo Torpedo otthonába, akik eddig 5 pontot gyűjtöttek, viszont már néhány élcsapatnak is meggyűlt a baja a progresszív támadójátékra és szervezett védekezésre is képes együttessel.

A találkozó első 10 perce tapogatózással telt, a kapuk kevésbé forogtak veszélyben, egy ízben ellenfelünk eresztett meg egy jó lövést 20 méterről, mi pedig egyelőre konkrét kapura lövés nélkül befejeződő veszélyes szituációkat tudtunk felmutatni.

Aztán negyed óra után ahogy az lenni szokott, felpörögtek az események. Szinte percenként alakítottuk ki a nagyobbnál nagyobb ziccereket, eleinte azonban nem sikerült ezeket értékesíteni. A 24. percben aztán megtört a jég: Sebők végezhetett el szabadrúgást jó pozícióból, a hosszú alsóba tartó erős lövést a kapus oldalra tudta ütni, azonban egy kipattanóra érkezett Szász Viktor és a kapuba passzolta a labdát, 0-1. Öt perccel később Turcsán Ricsi pillanatai következtek, egy baloldali támadás végén Szvetnik nyargalt az alapvonalig, centerezését Turcsán hidegvérrel gurította a hosszú alsóba, 0-2. Rögtön ezután Sebők szerzett labdát rendkívül erőszakosan az ellenfél tizenhatosán belül, a bepasszra ismét Turcsán érkezett, és ezúttal sem hibázott, 0-3. A 37. percben ismét Szvetnik húzott el magára vonva az összes védő figyelmét, majd a legjobb ütemben passzolta keresztbe a labdát az érkező Sebőknek, aki higgadtan tette el a kapus lába mellett, kialakítva a 0-4-es félidei állást.

A második játékrész robbanással indult, de alapvetően mégis csendesebb játékot hozott. Az 51. percben többször is szabálytalanul állították meg a támadásunkat, azonban az előnyszabályt helyesen alkalmazta a játékvezető, így került Sebők passzából Kiss Benihez a labda, ő pedig 21 méterről bődületes kapufás gólt eresztett a kapu jobb sarkába, 0-5.

Ez a bomba kicsit megnyugtatta a csapatokat. A hazaiak elkezdtek arra koncentrálni, hogy ne szaladjanak bele egy nagyon súlyos pofonba, a mieink pedig tovább próbálkoztak ügyelve a védekezési stabilitás megtartására. Egy kicsit nagyobb koncentrációval további találatokkal terhelhettük volna a Torpedo kapuját, viszont a 81. percben ellenfelünk irányítója ügyesen játszotta tisztára magát, majd jól ugratta ki a leshatárról induló támadót, aki szépíteni tudott, 1-5. Az utolsó szó azonban így is a mienk lett: Juhász Martin tört be ördöngös cselekkel a büntetőterületen belülre, ahol csak szabálytalanul tudták megállítani. A megítélt tizenegyest Turcsán értékesítette, így mesterhármasával beállította az 1-6-os végeredményt.

A továbbra is sérülésekkel megtizedelt csapatunk megérdemelten nyerte meg a mérkőzést, köszönjük szépen a Dinamo Torpedo KSE csapatának a meccset és további sok sikert kívánunk a bajnokságban!

Gólok: Turcsán 3x, Sebők, Kiss B., Szász
Asszisztok: Sebők 3x, Szvetnik 2x