Vasárnap este a Híd-Unió SE csapatához látogattunk, igyekeztünk az előző mérkőzés kisiklását kijavítani. Ellenfelünk eddigi 6 találkozóján 4 pontot gyűjtött és elsősorban a védekezőjátékában bízhatott.

A kezdő sípszótól kezdve magunkhoz ragadtuk az irányítást és egyetlen pillanatra sem engedtünk ki. Ellenfelünk térfelére rendezkedtünk be agresszív letámadással és igyekeztünk minél több labdát szerezni a támadó harmadban. Ez sikerült is, de a helyzetkihasználásunk nem volt az igazi. Ennek ellenére az első negyedóra végén Szvetnik lógott meg egy védelmi hiba után és ziccerben kilőtte a hosszú alsót, 0-1. A félidő további részében számos égbekiáltó ziccert alakítottunk ki, előnyünket azonban nem tudtuk növelni, így 0-1-es vezetéssel vonultunk pihenőre.

A második játékrész első negyedórájában megint nem sikerült betalálnunk, de a 60. percben megtört a jég. Egy gyorsan felépített támadás végén Sebők került helyzetbe, és higgadtan a kapuba helyezte a labdát (0-2). A meccs ezzel nagyjából el is dőlt, ugyanis vendéglátónk egyetlen kapura tartó lövéssel jelentkezett az egész mérkőzésen, ezt a próbálkozást könnyű szerrel ölelte magához Száz Balázs.

Nem sokkal később Juhász Martin percei következtek, Bartha Ádám bepasszát az ötös sarkánál vette át, egy mesteri befordulással elérte, hogy az őt fogó két védő egymásnak ütközzön, majd hidegvérrel a jobb alsó sarokba gurított (0-3). A 75. percben Szvetnik Feri kapott egy löbbölt álompasszt Szabados Banditól, a felpattanó labdát jobb külsővel a kilépő kapus mellett a bal alsóba helyezte (0-4). A meccs zárásaként ismét Szvetnik került főszerepbe, ezúttal Auth Andris mélységi passzából lépett meg, és a kapust is kicselezve a hálóba gurított (0-5).

Nagyon szimpatikusan és jól játszó ellenfelet sikerült legyőznünk, további örömre ad okot, hogy sikerült az idényben először kapott gól nélkül lehoznunk a találkozót. Köszönjük a Híd-Unió SE csapatának a mérkőzést és további sok sikert kívánunk a bajnokságban!

Gólok: Szvetnik 3x, Sebők, Juhász
Asszisztok: Bartha, Szabados, Auth, Szvetnik