A vasárnapi katasztrofális vereség után kevés idő maradt a sebek nyaldosására, ugyanis szerdán a második fordulóból elmaradt bajnokinkat kellett pótolni. Ellenfelünk ráadásul az a Margitszigeti FC volt, amely az előző szezonban mindkétszer legyőzött bennünket.

A hazai csapat nem húzta az időt, azonnal letámadott bennünket, de néhány távoli lövésen kívül ziccerekig nem jutott. Lövésekkel mi sem árasztottuk el az ellenfél kapuját, de több ígéretes támadást is vezettünk labdaszerzések után. A Margitszigeti FC viszont vezetést szerzett, mivel egy balszerencsésen lecsorgó labda után szabálytalanság történt, amely után a sorfal mellett ellőtt labda a bal alsóban kötött ki.

Térfélcsere után apránként átvettük az irányítást, végül egy bal oldalról elvégzett szögletet Jonah Mundu csúsztatott meg, Földesi Gergely pedig közelről fejelt a kapuba. A gól nagy lendületet adott a csapatnak, nem sokkal később Pulai Dániel emelt szépen a védelem mögé, a kiugró Kerényi Balázs pedig higgadtan a kapuba lőtt. A végeredményt is Kerényi döntötte el, aki előbb kiharcolt egy tizenegyest, majd értékesítette is azt.

Köszönjük a Margitszigeti FC csapatának a mérkőzést és további sok sikert kívánunk a bajnokságban!

Gólok: Földesi, Kerényi (2x)
Asszisztok: Mundu, Pulai