Nyolc nap alatt a harmadik bajnoki mérkőzését játszotta csapatunk egy olyan ellenféllel szemben, amellyel minden szezonban egy csoportba került. Ezúttal hazai pályán fogadtuk a Spartacust.

Jól kezdtük a találkozót, hiszen az első helyzetünkből azonnal vezetést is szereztünk. Pifku Rajmund tartott meg szépen egy előre lőtt labdát, majd a második hullámban érkező Varga Bálintot hozta hatalmas helyzetbe, ő pedig közelről nem hibázott. Játékunk nem volt annyira összeszedett, mint az első két bajnokin, érezhető volt a fáradtság, de nagyon stabilan és elszántan játszottunk.

Térfélcsere után a Spartacus megpróbált ritmust váltani és beszorítani minket a saját térfelünkre, ennek köszönhetően lehetőségünk nyílt veszélyes kontrákra. Egy jobb oldalon vezetett akcióból aztán a második gól is összejött, Földesi Gergely kapta meg középen a szélről érkező labdát, majd kiugratta Kerényi Balázst, aki higgadtan értékesítette a lehetőséget. A Spartacus ment előre becsülettel, de kevés területet engedtünk a támadásai vezetésére, legtöbbször átlövéssel próbálkozott a szépítéssel. Végül sikerült lehoznunk a mérkőzést kapott gól nélkül.

Köszönjük a 3R Spartacus AFC csapatának a mérkőzést és további sok sikert kívánunk a bajnokságban!

Gólok: Varga, Kerényi
Asszisztok: Pifku, Földesi