Az első fordulóból elhalasztott 33 FC ellen lépett pályára csütörtökön a csapatunk. A BLSZ II-ből kieső együttes három nyert mérkőzéssel a háta mögött érkezett, ezért tudtuk jól, hogy nem lesz könnyű esténk.

Nagyon elszántan kezdtük a találkozót, fegyelmezetten védekeztünk és labdaszerzések után többször is jó labdával találtuk meg a támadóinkat. Több nagy ziccer is kimaradt, végül azonban egy szöglet után Földesi Gergely szerzett vezetést. Sajnos egy balszerencsésen megpattanó passz után többszöri próbálkozásra sem sikerült tisztáznia a védelemnek, így Murányi Domonkos bevette a debütáló Szép Adrián kapuját. Mégis előnnyel vonultunk pihenőre, ugyanis Szabados András is befejelt egy szögletből érkező labdát, neki ez volt az első találata Erőd-mezben.

Térfélcsere után is jól tartotta magát a csapatunk, végül azonban Murányi a leshatárról kilépett és kiegyenlített, sőt három perccel később megismétlődött a jelenet, csak Fikó Krisztián értékesítette ezúttal a helyzetet. Nem omlottunk össze, mindent elkövettünk az egyenlítésért, ám a lehetőségeinket nem tudtuk gólra váltani, így végül kikaptunk, de emelt fővel távozhattunk.

Összességében az a csapat kaparintotta meg a három pontot, amelyik jobban használta ki a helyzeteit. Köszönjük a 33 FC csapatának a mérkőzést és további sok sikert kívánunk a bajnokságban!

Gólok: Földesi, Szabados
Asszisztok: Sebők, Szász