Azok után, hogy három alkalommal is el kellett halasztani a mérkőzésünket, szombaton végre elkezdődött csapatunk történetének harmadik szezonja. Első ellenfelünk a frissen feljutó Istenhegy FC volt.

Lassan indult csak be a mérkőzés, egy-egy nagy ziccert viszont mindkét együttes elhibázott az első félidőben. Térfélcsere után viszont a tétmérkőzésen először pályára lépő Bagoly Zoltán indította hosszan Turcsán Richárdot, aki nagyon harcosan kaparintotta meg a labdát, majd a tizenhatosra érve kiszorított helyzetből lőtt a jobb alsó sarokba. Előnyünk tudatában az ellenfél hibáira építettünk, a megszerzett labdákból pedig több veszélyes ellentámadást is vezettünk. Sebők Dániel és a szintén első tétmeccsén szereplő Pifku Rajmund próbálkozását is védte az ellenfél kapusa, így nem sikerült lezárni a mérkőzést, így egészen a legvégéig hajtani kellett a három pontért. Végül sikerült fegyelmezett védekezéssel megőrizni az egygólos előnyt.

Nehéz mérkőzés volt, két sérültünk miatt már a 24. percben kettőt kellett cserélni, ennek ellenére a csapatmunka és a küzdőszellem meghozta gyümölcsét. Köszönjük az Istenhegy csapatának a mérkőzést és további sok sikert kívánunk a bajnokságban!

Gól: Turcsán
Assziszt: Bagoly