Az Erőd FC júniusban hivatalosan is lezárta a BLASZ IV/3-as bajnokság 2021-2022-es idényét. Csapatunk két elmaradt találkozó miatt 24 bajnokin és egy Budapest Kupa-mérkőzésen lépett pályára és végül ezüstéremmel zárta a szezont.

Külön öröm számunkra, hogy az Erőd FC adta a liga gólkirályát Szvetnik Ferenc személyében, aki 21 meccsen 34 góllal zárt. Házi gólkirályi címét viszont 37 találattal nyerte el, ugyanis a Duna SK elleni kupameccsen is mesterhármast lőtt. Feri a gólpasszkirályi versenyben is az élmezőnyben végzett (10), de ez az elismerés Kerényi Balázsnak járt, aki 13 asszisztot osztott ki 17 találkozón.

A legtöbb mérkőzésen megjelenő kerettagok megszavazták a szezon legjobb játékosát is, ezt a díjat szoros versenyt követően Sebők Dániel kapta, aki 19 gólt lőtt és 9 gólpasszig jutott 22 találkozón.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Erőd FC (@erod_fc) által megosztott bejegyzés

Két különdíjjal lett teljes az idényzárás, az egyiket Kiss Róbert kapta, aki egyedülálló módon egyetlen tétmérkőzést sem hagyott ki az egész szezonban. Rajta kívül hagyományteremtő szándékkal megszavazta a játékosállomány a szezon ellenfelét is, ezt a Baráti Bőrlabda csapata kapta, amelynek köszönjük a mögöttünk hagyott szezon két találkozóját!